Perjantai, 6.12.2019 
Niilo, Niko
Maakunta

Puhas: Pääsiäinen vaikuttaa jätehuoltoon - jäteastioiden tyhjennyspäivä voi siirtyä

  • Arttu Koistinen
  • Marko Puumalainen
Kuvituskuva Kuvituskuva
Pääsiäisen arkipyhät voivat siirtää jäteastioiden tyhjennyspäiviä yhdellä tai kahdella päivällä eteen- tai taaksepäin viikoilla 16 ja 17, Puhas tiedottaa.

Jäteautot eivät liiku arkipyhinä, kuten pitkäperjantaina 19. huhtikuuta ja toisena pääsiäispäivänä 22. huhtikuuta, joten jäteastioiden tyhjennyksiä tullaan tekemään myös viikonloppuna.

Näin Puhaksen mukaan varmistetaan, että kaikki kyseiselle viikolle sovitut tyhjennykset saadaan tehtyä. Viikon 16 jätteenkuljetuksia aloitetaan soveltuvin osin jo edeltävänä viikonloppuna.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kontiosuon jätekeskus sekä Ilomantsin, Kontiolahden ja Polvijärven jäteasemat ovat suljettuina pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään eli 19.−22. huhtikuuta.

- Liperin jäteasema palvelee itsepalveluperiaatteella arkipyhinäkin joka päivä kello 6−22 kaikkien osakaskuntiemme asukkaita, Puhas tiedottaa.

Puhaksen asiakaspalvelunumero ja toimisto ovat suljettuina pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään. Pyhien aikaan voi lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)puhas.fi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa