Maanantai, 17.6.2019 
Urho
Maakunta

Seppo Eskelinen äänisaaliistaan: Ihme olisi ollut, jos kova työ ei olisi poikinut läpimenoa

  • Matti Siippainen
  • Juha Inkinen
Seppo Eskelinen pääsi vaalivalvojaisissa Merja Mäkisalo-Ropposen syleilyyn. Seppo Eskelinen pääsi vaalivalvojaisissa Merja Mäkisalo-Ropposen syleilyyn.

- Oikein hyvältä tuntuu. Teimme aivan mielettömän vaalityön. Toteutimme 223 eri tilaisuutta maakunnassa. Jos se ei olisi poikinut, ihme olisi ollut. Meillä oli iso tukijoukkue. Kun tehdään yhdessä joukkueena hommia, niin tulos on tässä, iloitsi SDP:n Seppo Eskelinen kello 21:n aikaan, kun paikka uutena kansanedustajana näytti varmalta.

Ääniä oli kertynyt jo lähes 4 000.

Eskelinen sai Joensuun työväentalon vaalivalvojaisissa sankarin vastaanoton, jossa ilon ja liikutuksen kyyneleet valuivat niin hänen kuin kannattajiensakin kasvoila.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Savo-Karjalan vaalipiirissä demareilla oli tavoitteena neljä paikkaa. Kolme paikkaa eli yksi enemmän kuin aikaisemmin kertoo Eskelisen mielestä siitä, että SDP vahvistaa asemaansa hyvin Itä-Suomessa.

- Näyttää siltä, että onnistuimme työssä nyt viimeisellä viikolla. Kaikki ehdokkaamme tekivät töitä viimeiseen asti, hän kiitteli puolueväkeä.

Eskelinen vihjaili, että häneen oli otettu yhteyttä puoluejohdosta sunnuntai-ilta ja tarjolla Helsingissä on "tehtäviä, joissa on vetovastuuta". Enempäähän ei luvatusta luottamustehtävästä paljastanut.

Eskelinen ehti vaalivalvojaisissa laskea, että hän on saanut eniten ääniä SDP:n uusista kansanedustajista.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa