Maanantai, 23.9.2019 
Minja, Miisa, Mielikki
Maakunta TILAAJILLE 

Kalastaja Matti Ryhänen repii huumoria kaikesta muusta mutta ei rysävarkaista - Karjalainen lähti yöksi ammattikalastajan matkaan Pyhäselälle

  • Anna Tenhu
  • Jarno Artika
Matti Ryhäsen ei varsinaisesti tarvitse erikseen käydä punttisalilla, mutta miehen itsensä mukaan pelkkä rysien repiminen ei ihan salitreeniä korvaa. Matti Ryhäsen ei varsinaisesti tarvitse erikseen käydä punttisalilla, mutta miehen itsensä mukaan pelkkä rysien repiminen ei ihan salitreeniä korvaa.

Videolla pääset mukaan ammattikalastajan veneeseen ja kuulet kuinka huono onni on koittanut kampittaa kaksi vuotta ammatikseen kalastanutta Matti Ryhästä.

Ennen kalastus oli harrastus ja kalaan oli aina mukava lähteä. Yleensä se, että tuliko saalista vai ei, oli sivuseikka. Mutta nyt kun tätä pitäisi tehdä ammatikseen, niin se saaliin tulo ei voi olla enää sivuseikka. Ei ainakaan, jos tätä meinaa tehdä pitempään kuin pelkkään lumen tuloon asti.”  Näin kirjoittaa liperiläinen ammattikalastaja Matti Ryhänen Kalliorantojen saamamies -blogissaan torstaina 10. elokuuta 2017. Blogi on tavoittanut pitkälle toistakymmentätuhatta lukijaa.

Tutustu 5e viisi viikkoa Lue juttu hintaan 0,95 eur

Voit lukea tämän artikkelin, jos olet Karjalaisen tilaaja.


  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa