Perjantai, 13.12.2019 
Seija
Maakunta

Uuteen järjestelmään siirtyminen aiheutti kirjautumisongelman joillekin sadoille lukijoille - Karjalainen pahoittelee ylimääräistä vaivaa

  • Jani Leinonen

Sanomalehti Karjalainen otti viime viikon alussa käyttöön uuden digiasiakkaiden kirjautumispalvelun. Osa asiakkaista ei ole päässyt kirjautumaan palveluun normaalisti järjestelmämuutoksen jälkeen. 

Ongelma koskee niitä lukijoita, jotka eivät olleet kirjautuneet järjestelmään edellisten kuukausien aikana. Sen vuoksi voit joutua vaihtamaan salasanasi, jos et ole viime aikoina käyttänyt tunnuksiasi.

Kirjautumisen kanssa ilmeni ongelmia myös niillä käyttäjillä, jotka ovat pysyneet kirjautuneena koko ajan ja joiden ei ole tarvinnut kirjautua järjestelmään uudestaan edellisten kuukausien aikana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Tietojen siirrossa entisestä järjestelmästä uuteen tapahtui odottamaton asia, jota emme osanneet ottaa huomioon. Pahoittelen ongelmasta aiheutunutta ylimääräistä vaivaa, sanoo Karjalaisen myyntipäällikkö Lasse Valkila.

Valtaosalla Karjalaisen lukijoista tunnukset ovat toimineet normaalisti myös uudessa järjestelmässä. Kaikkiaan ongelma koski joitakin satoja lukijoita. Osan heistä on täytynyt tai täytyy tehdä kokonaan uudet tunnukset.

Mikäli tilaajatunnuksesi ei muutoksen jäljiltä toimi tai tunnuksia digipalveluihin ei vielä ole ollenkaan, voit aktivoida tunnuksesi kirjautumisvaiheessa kohdasta "Luo tunnukset". Suora osoite kirjautumissivulle on punamustamedia.portal.worldoftulo.com.

Tunnuksia tehdessä pitää olla tiedossa sähköpostiosoite, postinumero ja asiakasnumero, joka löytyy laskusta tai kestotilaajan etukortista. Kestotilaajan etukortin voi ladata mobiililaitteeseen, jolloin se on aina mukana ja käytettävissä. Asiakasnumeroa voi pyytää myös asiakaspalvelusta tai tällä lomakkeella.

Mikäli et pääse kirjautumaan sisään tai luomaan itsellesi tunnuksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Palvelemme asiakaspalvelussa arkisin kello 8-16. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät osoitteesta asiakaspalvelu.karjalainen.fi/yhteystiedot.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa