Torstai, 17.10.2019 
Saana, Saini
Maakunta

Hammaslahden S-market ryöstettiin, poliisi löysi epäillyn yksityisasunnosta - poliisi kaipaa havaintoja asiakkailta

  • Arttu Koistinen
Poliisi sai maanantaina 1. heinäkuuta kello 19:n aikoihin tiedon, jonka mukaan Hammaslahden S-marketiin oli tullut miesasiakas ja hän oli lastannut ostoskärryyn olutlavoja ja muita elintarvikkeita. Mies poistui kassojen ohi maksamatta ostoksiaan, poliisi tiedottaa.

Kun myyjä puuttui tilanteeseen, mies otti taskustaan esille teräaseen. Mies uhkasi myyjää teräaseella.

Mies poistui kaupasta ostoskärryn kanssa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Teosta oli saatavilla hyvälaatuista valvontakamerakuvaa kaupan sisältä. Rikoksesta epäilty, 20-vuotias mies, oli tunnistettavissa valvontatallenteista, poliisi kertoo.

Poliisipartio otti epäillyn kiinni kaupan lähettyviltä yksityisasunnosta. Miehen taskusta löytyi teräase.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä ryöstöstä poliisin vaatimuksesta perjantaina.

- Mies oli vapautunut edellisestä omaisuusrikoksiin liittyvästä tutkintavankeudesta 17. kesäkuuta, poliisi kertoo.

Valvontakameratallenteiden perusteella kaupassa on ollut tapahtuma-aikaan runsaasti muita asiakkaita, mutta heille ei aiheutunut tilanteesta vaaraa.

Poliisi pyytää paikalla olleita asiakkaita ottamaan yhteyttä poliisiin, jos he näkivät miehen kädessä teräaseen tai jos he kuulivat rikoksesta epäillyn puhuneen myyjälle kassalinjojen jälkeen.

- Yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa