Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Maakunta

25-vuotias mies pahoinpideltiin Joensuussa - poliisi etsii seuruetta, josta yhden kutsumanimi on Make

  • Petteri Ruotsalainen

Poliisi pyytää havaintoja kolmen miehen seurueesta, joista yksi pahoinpiteli 25-vuotiasta joensuulaismiestä keskiviikkoyönä Joensuun keskustassa.

25-vuotias mies oli poistunut kello 2:n maissa ravintolasta ja kävellyt Rantakadun ja Suvantokadun risteyksen tuntumasta kohti kaupungintalon viereistä puistoa, jossa hän joutui pahoinpitelyn kohteeksi.

Kolmen miehen seurueesta Make-nimellä kutsuttu mies tarttui uhria kurkusta ja painoi hänet rakennuksen seinää vasten. Uhri onnistui kuitenkin pääsemään irti, mutta pakoon juostessaan kaatui maahan. Uhri ei tarkkaan muistanut, mitä oli tapahtunut hänen maassa ollessaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jossakin vaiheessa miehet poistuivat paikalta ja uhri lähti kävellen ensiapuun tarkastuttamaan vammojaan. Uhri ilmoitti tapahtuneesta poliisille vasta aamulla, koska hänen puhelimessaan ei ollut tapahtuma-aikaan virtaa.

Poliisi julkaisi seurueessa olleiden miesten tuntomerkit: Ensimmäinen miehistä oli 165 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen, pukeutunut maastokuvioisiin housuihin ja lippikseen sekä mustaan t-paitaan. Häntä oli puhuteltu nimellä Make.

Toinen mies, joka pyrki rauhoittelemaan tilannetta, oli noin 160 senttimetriä pitkä ja pukeutunut mustaan t-paitaan.

Kolmas mies seurueesta oli käyttäytynyt uhkaavasti, mutta ei uhrin kertoman mukaan ehkä ollut osallistunut pahoinpitelyyn. Hän oli noin 190 senttimetriä pitkä ja vaaleatukkainen. Hänellä oli yllään punainen takki, vaalea t-paita sekä lippalakki väärin päin päässä.

Havaintoja pahoinpitelystä ja siihen osallisina olleista henkilöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 arkisin kello 8-16.15.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi