Tiistai, 17.9.2019 
Aila, Aili
Maakunta TILAAJILLE

Enemmän osallisuutta vammaispalveluihin - Sabriina Korhonen on oppinut asiakasraadissa, kuinka oman toimintakeskuksen asioita viedään eteenpäin

  • Petra Mustonen
  • Marko Puumalainen
Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoiminnnan ohjaajat Tarja Huotari (vas), Tuomas Laukkanen ja Nina Rautiainen kertovat, että toimintaa on kehitetty asiakaslähtöisemmäksi. Asiakkaat Tytti (oik), Sabrina ja Anni ovat pitäneet uudistuksista. Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoiminnnan ohjaajat Tarja Huotari (vas), Tuomas Laukkanen ja Nina Rautiainen kertovat, että toimintaa on kehitetty asiakaslähtöisemmäksi. Asiakkaat Tytti (oik), Sabrina ja Anni ovat pitäneet uudistuksista.

Asiakkaat vaikuttavat entistä enemmän siihen, mitä he Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoiminnassa tekevät.

Syksystä 2018 lähtien Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoimintaa on kehitetty entistä asiakaslähtöisemmäksi ja paremmin nyky-yhteiskunnan haasteisiin vastaavaksi. Kehittämistehtävissä työskentelevät työ- ja päivätoiminnan ohjaajat Tarja Huotari ja Tuomas Laukkanen kertovat, että tarkoituksena on ollut myös yhtenäistää toimintamalleja koko Siun soten alueella.

Tutustu 5e viisi viikkoa Lue juttu hintaan 0,95 eur

Voit lukea tämän artikkelin, jos olet Karjalaisen tilaaja.


  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa