Tulosta tämä sivu
Maakunta TILAAJILLE

Enemmän osallisuutta vammaispalveluihin - Sabriina Korhonen on oppinut asiakasraadissa, kuinka oman toimintakeskuksen asioita viedään eteenpäin

Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoiminnnan ohjaajat Tarja Huotari (vas), Tuomas Laukkanen ja Nina Rautiainen kertovat, että toimintaa on kehitetty asiakaslähtöisemmäksi. Asiakkaat Tytti (oik), Sabrina ja Anni ovat pitäneet uudistuksista. Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoiminnnan ohjaajat Tarja Huotari (vas), Tuomas Laukkanen ja Nina Rautiainen kertovat, että toimintaa on kehitetty asiakaslähtöisemmäksi. Asiakkaat Tytti (oik), Sabrina ja Anni ovat pitäneet uudistuksista.

Asiakkaat vaikuttavat entistä enemmän siihen, mitä he Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoiminnassa tekevät.

Syksystä 2018 lähtien Siun soten vammaispalvelujen työ- ja päivätoimintaa on kehitetty entistä asiakaslähtöisemmäksi ja paremmin nyky-yhteiskunnan haasteisiin vastaavaksi. Kehittämistehtävissä työskentelevät työ- ja päivätoiminnan ohjaajat Tarja Huotari ja Tuomas Laukkanen kertovat, että tarkoituksena on ollut myös yhtenäistää toimintamalleja koko Siun soten alueella.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä

Tilaaja mutta ei tunnuksia?
Salasana unohtunut?