Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Maakunta

Poliisi tyrmää huhut Noljakan henkirikokseen liittyen - ei viitteitä siitä, että liittyisi aiempiin epäiltyihin huumekuolemiin

  • Anni Rodriguez

Poliisi on jatkanut Joensuun Noljakassa viime viikonloppuna tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa.

26-vuotias paikallinen mies löytyi kuolleena kevyen liikenteen väylältä Noljakan koulun lähistöltä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Rikosylikonstaapeli Arto Tynkkynen tyrmää poliisin tiedotteessa kaupungissa liikkuneen huhun siitä, että Noljakan henkirikos liittyisi Joensuussa edellisenä viikonloppuna paljastuneisiin epäiltyihin huumekuolemiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 Tutkinnanjohtajan mukaan esitutkinnassa ei ole tullut mitään viitteitä siitä, että näillä kahden peräkkäisen viikonlopun tapahtumilla olisi mitään yhteyttä toisiinsa.

Poliisi on saanut kansalaisilta lukuisia vihjeitä Noljakan henkirikokseen liittyen. Vihjeitä toivotaan edelleen lisää ja lähinnä niitä pyydetään tapahtumaan liittyen lauantailta 14.9.2019 kello 20.00 - 00.00 väliseltä ajalta. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa