Lauantai, 19.10.2019 
Uljas
Maakunta TILAAJILLE

"Kirsi on maailman kiltein terkkari", kertovat oppilaat joensuulaisesta Kirsi Revosta

  • Jaana Kainulainen
  • Marko Puumalainen
Normaalikoulun neljännen luokan Emilia (vas.), Lotta, Sofia ja Anni kehuvat kilvan terkkariaan. Kirsi Repo päätyi terveydenhoitajaksi harrastuksensa kautta. -Aloitin partion kuusivuotiaana. Hiljalleen huomasin vastaavani ensiapuasioista ja myöhemmin toimin kehitysvammaisten lasten ohjaajana. Minua vanhempi ja viisaampi partiolainen kysyi, miksi en voisi tehdä tätä työkseni. Normaalikoulun neljännen luokan Emilia (vas.), Lotta, Sofia ja Anni kehuvat kilvan terkkariaan. Kirsi Repo päätyi terveydenhoitajaksi harrastuksensa kautta. -Aloitin partion kuusivuotiaana. Hiljalleen huomasin vastaavani ensiapuasioista ja myöhemmin toimin kehitysvammaisten lasten ohjaajana. Minua vanhempi ja viisaampi partiolainen kysyi, miksi en voisi tehdä tätä työkseni.

Terveydenhoitaja: Kirsi Repo haluaa pysyä kartalla lasten ruutuelämästä, ja siksi hän latasi Snapchatin ja seuraa tubettajia.

Terveydenhoitaja Kirsi Repo laskeutuu alas portaita ja kulkee koulun käytävällä. Kohta hänen luokseen ryntää joukko lapsia, jotka kertyvät hänen ympärilleen ja haalaavat. Viime viikolla halaamassa olivat kolmannen luokan pojat ja tällä kertaa nelosluokan tytöt.

Tutustu 5e viisi viikkoa Lue juttu hintaan 0,95 eur

Voit lukea tämän artikkelin, jos olet Karjalaisen tilaaja.


  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa