Keskiviikko, 30.9.2020 
Siru, Sirja, Sorja
Maakunta TILAAJILLE

"Kirsi on maailman kiltein terkkari", kertovat oppilaat joensuulaisesta Kirsi Revosta

  • Jaana Kainulainen
  • Marko Puumalainen
Normaalikoulun neljännen luokan Emilia (vas.), Lotta, Sofia ja Anni kehuvat kilvan terkkariaan. Kirsi Repo päätyi terveydenhoitajaksi harrastuksensa kautta. -Aloitin partion kuusivuotiaana. Hiljalleen huomasin vastaavani ensiapuasioista ja myöhemmin toimin kehitysvammaisten lasten ohjaajana. Minua vanhempi ja viisaampi partiolainen kysyi, miksi en voisi tehdä tätä työkseni. Normaalikoulun neljännen luokan Emilia (vas.), Lotta, Sofia ja Anni kehuvat kilvan terkkariaan. Kirsi Repo päätyi terveydenhoitajaksi harrastuksensa kautta. -Aloitin partion kuusivuotiaana. Hiljalleen huomasin vastaavani ensiapuasioista ja myöhemmin toimin kehitysvammaisten lasten ohjaajana. Minua vanhempi ja viisaampi partiolainen kysyi, miksi en voisi tehdä tätä työkseni.

Terveydenhoitaja: Kirsi Repo haluaa pysyä kartalla lasten ruutuelämästä, ja siksi hän latasi Snapchatin ja seuraa tubettajia.

Terveydenhoitaja Kirsi Repo laskeutuu alas portaita ja kulkee koulun käytävällä. Kohta hänen luokseen ryntää joukko lapsia, jotka kertyvät hänen ympärilleen ja haalaavat. Viime viikolla halaamassa olivat kolmannen luokan pojat ja tällä kertaa nelosluokan tytöt.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä