Keskiviikko, 25.11.2020 
Kaija, Kaisa, Katri
Maakunta

MTV: Tohmajärvellä liikkui huhuja, joiden mukaan Pekka Seppäsellä olisi osuutta selvittämättömään henkirikokseen - poliisi tutki vihjeet

  • Anni Rodriguez
  • Mikko Makkonen
Pekka Seppänen tuomittiin 14,5 vuoden mittaiseen vankeusrangaistukseen useista tapoista ja tapon yrityksistä lokakuussa 2018. Pekka Seppänen tuomittiin 14,5 vuoden mittaiseen vankeusrangaistukseen useista tapoista ja tapon yrityksistä lokakuussa 2018.

Itä-Suomen poliisi ja keskusrikospoliisi ovat selvittäneet sarjahukuttaja Pekka Seppäsen mahdollista osuutta viisi vuotta sitten tapahtuneeseen henkirikokseen. Asiasta kertoo MTV Uutiset.

Henkirikoksessa on kyse viisi vuotta sitten Tohmajärvellä kadonneen Esa Turusen tapauksesta. Vuonna 1958 syntynyt Turunen katosi kotoaan maaliskuussa 2014.

Hänet löydettiin myöhemmin kuolleena ojasta, ja poliisi tutkii asiaa tappona. Rikos on yhä selvittämättä. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

MTV:n Rikospaikka-ohjelman tietojen mukaan useat ihmiset ovat olleet poliisiin yhteydessä ja kertoneet vihjeitä, joiden mukaan Pekka Seppäsellä olisi mahdollisesti osuutta Turusen katoamiseen ja henkirikokseen.

Kontiolahtelaisella Pekka Seppäsellä oli asunto myös Tohmajärvellä, joten hän liikkui alueella.

MTV:n mukaan vihjeet ovat toistaiseksi osoittautuneet joko huhuiksi ja eivät muuten ole johtaneet sen pidemmälle. Tämän myötä poliisi ei epäile Seppästä Esa Turusen taposta. 

Sen sijaan Turusen taposta epäiltiin alkuvaiheessa erästä naista. Naista pidettiin vangittuna maaliskuun lopusta kesäkuun alkuun vuonna 2014. Poliisi ei vuonna 2018 kertonut Karjalaiselle oliko kyseessä sama nainen, joka asui Turusen kanssa ja ilmoitti tämän kadonneeksi.

Pekka Seppänen tuomittiin lokakuussa 2018 muun muassa kahdesta taposta ja kolmesta tapon yrityksestä vankeuteen 14,5 vuodeksi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi