Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Maakunta

Karjalainen järjestää villasukkakisan - kilpailuun osallistuvat sukat myydään ja tuotto lahjoitetaan

  • Kristiina Viitanen
Villasukka saa olla minkä kokoinen, mallinen ja värinen tahansa. Villasukka saa olla minkä kokoinen, mallinen ja värinen tahansa.

Villasukka on siitä kätevä pukine, että niitä voi käyttää niin kesällä kuin talvellakin. Villainen sukka ei hiosta mutta on lämmin niin kengässä kuin peitonkin alla. Villasukka lämmittää vastasyntyneen vauvan kuin vanhan vaarinkin jalkoja, ja ovathan ne trendikkäät myös nuorison jaloissa.

Karjalainen täyttää tänä vuonna 145 vuotta ja järjestää juhlavuoden kunniaksi suuren villasukkakisan, jolla on hyvää tekevä tarkoitus. Kaikki kilpailuun osallistuneet sukat nimittäin myydään ja tuotto lahjoitetaan Pohjois-Karjalan keskusairaalan lastenosaston käytettäväksi.

Nyt ei ole siis väliä, neulotko pienet lastentöppöset vai sirolle nelikutoselle sopivat sukat – kaikille on kysyntää. Tärkeintä on, että neulot itsellesi mieluisat sukat, jotka haluat lahjoittaa hyvään tarkoitukseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Karjalaisen raati valitsee kaikista tänne lähetyistä sukista kymmenen mielestämme hienointa, joiden kuva julkaistaan sekä Digi-Karjalaisessa että paperilehdessä. Näistä finalistisukista te, hyvät lukijat, voitte sitten äänestää mielestänne ne kaikkein hienoimmat sukat.

Kolme eniten ääniä saanutta sukkaparia saa luonnollisesti vähän muita korkeamman myyntihinnan, ja lisäksi näiden sukkien neulojat palkitaan Karjalaisen tuotepalkinnolla.

Nyt siis puikot suhisemaan ja sukkia neulomaan. Voit lähettää kilpailusukkasi osoitteeseen Karjalaisen toimitus, PL 99, 80141 Joensuu.

Kilpailuaika on 1.12. asti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi