Torstai, 28.1.2021 
Kalle, Kaarlo, Kaarle
Maakunta

Tohmajärveläinen Veera Könönen, 20, voitti Wellnessmalli 2019 -kisan

  • Aaro Virolainen
  • Heli Sallinen
Veera Könönen haluaa kannustaa terveellisiin elämäntapoihin. Veera Könönen haluaa kannustaa terveellisiin elämäntapoihin.

Tohmajärveläinen Veera Könönen, 20, on voittanut paljon myönteistä mediahuomiota saaneen Wellnessmalli 2019 -kilpailun.

Kisan suorana lähetyksenä näyttänyt Ilta-Sanomat kertoi, että Veera liikuttui voitostaan todella paljon ja herkistyi kyyneliin Helsingin Messukeskuksen lavalla.

Hän päihitti finaalissa yhdeksän sporttista kaunotarta ja joutui sellaiseen pyöritykseen, ettei esimerkiksi ennättänyt hiiskua voitostaan mitään Instagramissa moneen tuntiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vielä viime vuonna kisan nimi oli Fitnessmalli-kilpailu, joten Veera Könösestä tuli Suomen ensimmäinen Wellnesmalli. Voittonsa myötä hänen tehtävänään on olla hyvinvoinnin lähettiläs.

Veera Könönen muutti Kuopioon viime helmikuussa, kun hänen poikaystävänsä meni armeijaan. Asuminen Pohjois-Savon pääkaupungissa oli kuitenkin vain väliaikaista, sillä Veera on jo muuttanut pääkaupunkiseudulle, jossa hän työskentelee myyjänä ja personal trainerina.

Veera Könönen on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja personal trainer.

Poikaystäväänsä hän tutustui opiskellessaan Savonlinnassa. Vaikka Veera Könönen kertoo Instagramissa mieluummin työasioistaan kuin parisuhteestaan, teki hän alkuviikolla poikkeuksen ja julkaisi kuvan itsestään ja poikaystävästään.

- Tänään ollaan jaettu yhteistä matkaa neljä vuotta. Kaikki vaan tuntuu olevan kohdillaan, Veera Könönen kirjoitti kuvan saatteeksi.

Hän kertoi myös, että voi olla poikaystävänsä seurassa oma itsensä ja luottaa aina tämän tukeen.

Viime keväänä Könönen huomautti Karjalaisen haastattelussa, miten sosiaalinen media antaa usein vääristyneen kuvan todellisuudesta.

- Elämä ei ole aina oikeasti täydellistä. Siksi julkaisen itsestäni epätäydellisiä kuvia, jotka ovat todellisuutta. Olen postannut kuvia storyyn juuri herättyäni ja treenien jälkeen, kun naamani on hikinen ja punainen. Se on sitä todellisuutta, hän sanoi.

Veera Könönen on aina ollut liikunnallinen ja musikaalinen. Musiikkia hän on harrastanut lapsesta asti monipuolisesti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi