Torstai, 4.6.2020 
Toivo
Maakunta TILAAJILLE 

Bromaneista tuli vuosien saatossa Joensuun merkittävimpiä veronmaksajia - kaikki alkoi 1960-luvulla, kun Väinö H. Broman perusti liikkeen Joensuun keskustaan

  • Heikki Arppi
  • Marjut Söder
Väinö H. Bromanin takana on Pielisensuun Auton ajoilta tuttu Suvantokatu 3. - Rakennus on myynnissä, mutta kun yhdistivät sen ilman porttikäytävää takana olevaan entiseen poliisilaitoksen kivitaloon, ei se sovellu ainakaan minun ostettavakseni, Broman sanoo. Väinö H. Bromanin takana on Pielisensuun Auton ajoilta tuttu Suvantokatu 3. - Rakennus on myynnissä, mutta kun yhdistivät sen ilman porttikäytävää takana olevaan entiseen poliisilaitoksen kivitaloon, ei se sovellu ainakaan minun ostettavakseni, Broman sanoo.

87-vuotias Väinö H. Broman muistetaan loistavana trapampujana vuoden 1960 Rooman olympialaisista ja golfin uranuurtajana Pohjois-Karjalassa.

Broman Group Oy:n patriarkka Väinö H. Broman on jo 86-vuotias, mutta yhä ketterä olemukseltaan ja aivoiltaan. - Golf sen sijaan jäi, kun eivät saaneet enää olkapäätä kuntoon, kauppaneuvos hymyilee.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tutustu 5e viisi viikkoa
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä