Torstai, 2.7.2020 
Mari, Maria, Marika
Maakunta

Poliisipartiot etsivät Noljakassa teräaseen kanssa liikkunutta miestä useita tunteja - poliisi kaipaa havaintoja tummiin pukeutuneesta miehestä

  • Anni Rodriguez

Useat poliisipartiot etsivät tiistaina iltapäivällä Joensuussa teräaseen kanssa liikkunutta miestä.

Hätäkeskus sai tiistaina kello 12.30 ilmoituksen, jonka mukaan lapset olivat nähneet, kun mies oli liikkunut puukon kanssa Noljakassa. Hänet oli nähty muun muassa Nuottaniementien lähettyvillä.

Lapset olivat kertoneet asiasta vanhemmilleen ja opettajille, jotka ilmoittivat hätäkeskukseen. Poliisin mukaan hieman epäselväksi jäi se, oliko mies myös uhannut lapsia teräaseella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- On eri asia, onko hän suoraan uhannut puukolla, vai ollut uhkaavan oloinen, kertoo komisario Markus Taskinen Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta.

Poliisin kello 16 lähettämän tiedotteen mukaan mies ei ollut konkreettisesti uhannut puukolla ketään. Paikalla olleet ja havainnon tehneet lapset olivat pelästyneet miestä ja juosseet läheisen päiväkodin pihaan. 

Useat poliisipartiot etsivät miestä useiden tuntien ajan, mutta poliisi ei löytänyt miestä. Kello 15.45 aikaan aktiivinen etsintä oli loppunut.

Miehellä oli ilmoituksen mukaan tummat vaatteet sekä mukana mahdollisesti vaalea koira. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan tietonsa poliisille puhelinnumeroon 029 541 5232 tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

- Poliisi tekee Noljakassa illan aikana normaalia yleisen järjestyksen ja -turvallisuuden valvontaa eikä tiedossa ole mitään konkreettista turvallisuusuhkaa, Taskinen tiedottaa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi