Torstai, 2.7.2020 
Mari, Maria, Marika
Maakunta

Poliisi löysi kuolleen miehen omakotitalosta Tohmajärvellä, tapausta tutkitaan tappona – kolme henkilöä otettu kiinni

  • Arttu Koistinen

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta torstaina hieman puolenyön jälkeen tiedon, että Tohmajärvellä yksityisasunnossa on tapahtunut väkivaltarikos.

Tapahtumapaikalle lähti poliisin ja rajavartiolaitoksen partioita sekä ambulanssi, poliisi tiedottaa.

- Poliisi löysi Tohmajärven Uusi-Värtsilässä sijaitsevasta omakotitalosta kuolleen miehen, joka oli kuollut häneen kohdistetun väkivallan seurauksena.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi otti kiinni rikokseen epäiltynä kolme henkilöä. Tapahtumaa tutkitaan tappona.

- Poliisi on tutkinut tapausta koko yön, ja aktiiviset tutkintatoimenpiteet ovat edelleen pahasti kesken. Tämän vuoksi tarkempia yksityiskohtia teosta ei voi vielä kertoa julkisuuteen, poliisi kertoi kello 8.30:n aikoihin.

Rikosylikomisario Kimmo Wetterstrand ei vielä tässä vaiheessa kertonut, kuka teki ilmoituksen väkivaltarikoksesta tai oliko asunnossa käytetty päihteitä.

Poliisin mukaan on mahdollista, että asunnosta oltiin puhelinyhteydessä illan ja yön aikana eri ihmisiin. Heille on mahdollisesti kerrottu, mitä asunnossa tapahtui.

- Kyseisiä henkilöitä pyydetään ilmoittautumaan asiaa tutkivan rikospoliisin numeroon 029 545 6461 tai sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi