Sunnuntai, 20.9.2020 
Varpu, Vaula
Maakunta TILAAJILLE 

Jo alle 15-vuotiaat välittävät laittomasti nuuskaa Pohjois-Karjalan yläkouluilla - "On myös vanhempia, jotka hyväksyvät, että oma kullannuppu välittää laittomia aineita"

  • Jaana Kainulainen
  • Marko Puumalainen
Nuuskan tuoksu voi olla voimakas. Kuvan nuuska tuoksui piparmintulle. Nuorten mielestä kaverin hengityksestä voi haistaa, onko hän käyttänyt nuuskaa. Nuuskan tuoksu voi olla voimakas. Kuvan nuuska tuoksui piparmintulle. Nuorten mielestä kaverin hengityksestä voi haistaa, onko hän käyttänyt nuuskaa.

Yläkoululaisten nuuskaongelma purkautuu opettajien ja vanhempien käsistä poliisille, jolla on tutkinnassa tupakan myyntirikoksia.

Nuuskaa on koulun nurkissa, litistettynä seinään ja lattialla. Nuuskapusseja on repussa, ja kiekko pullottaa takataskussa. Nuuskaa on poskessa ja sitä laitetaan ihan avoimesti suuhun toisten nähden. Koulumatkalla bussin takaosassa käytetään nuuskaa. Koko bussi haisee nuuskalta. Nuuska on yläkouluissa arkipäivää, jos oppilailta kysytään. Opettajilta ja aikuisilta tämä maailma halutaan pitää viimeiseen asti salassa.

Haluatko lukea koko artikkelin?Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä