Tulosta tämä sivu
Maakunta

Kortiton joensuulaismies törmäsi autolla jalankulkijaan, huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen - poliisi kaipaa havaintoja

Joensuulainen mies törmäsi autolla jalankulkijaan Joensuun keskustassa perjantaina kello 13:n jälkeen, poliisi tiedottaa. Onnettomuus tapahtui Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä suojatiellä.

Autoilija oli törmäyksestä huolimatta jatkanut matkaansa Koskikadun suuntaan mutta pysähtynyt risteyksessä olleiden autojen taakse. Puhalluskoe antoi tuloksen 0,08 promillea ja huumepikatesti positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajokorttia, ja hänen kuljettamansa määräaikaiskatsastamaton auto oli poistettu liikenteessä eikä siinä ollut rekisterikilpiä. Kyydissä oli ollut yksi matkustaja, tiedotteessa kerrotaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jalankulkija vietiin keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Rikosnimikelista on pitkä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen sekä vamman tuottamukseen henkilöautolla.

Poliisi kaipaa tapauksesta havaintoja. Niitä voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 arkisin virka-aikaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi