Keskiviikko, 24.2.2021 
Matti, Matias
Maakunta

Karjalaisen perinteisessä koirakilpailussa etsitään Pohjois-Karjalan parhaita koiria - ilmoita koirasi mukaan

  • Jani Leinonen
  • Pekka Puustinen
Kuvassa Karjalaisen koirakilpailussa menestyneen Jari Murron pohjanpystykorvat Simanansärkän Pikkuliemu (oik.) ja sen poika Murtsukan Raiku. Kuvassa Karjalaisen koirakilpailussa menestyneen Jari Murron pohjanpystykorvat Simanansärkän Pikkuliemu (oik.) ja sen poika Murtsukan Raiku.

Karjalaisen perinteinen koirakilpailu on jälleen käynnissä. Kilpailussa haetaan maakunnan parasta ajavaa koiraa, hirvikoiraa ja haukkuvaa lintukoiraa.

Kilpailun säännöissä on määritelty sarjoittain pistelaskuperusteet. Pisteytyksessä painottuvat koiran käyttöominaisuudet, ulkomuotopisteiden osuus kokonaispisteistä on maksimissaan noin kolmannes. Pisteet määräytyvät koiran näyttely- ja koetulosten perusteella.

Parhaat koirat palkitaan tuttuun tapaan Pohjois-Karjalan Kennelpiirin vuosikokouksessa. Osallistuakseen kilpailuun koiranomistajan on ilmoitettava koiransa kilpailukauden tulokset helmikuun loppuun mennessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kilpailun säännöt ja sähköinen ilmoittautumislomake löytyvät Karjalaisen verkkosivulta osoitteesta karjalainen.fi/koirakilpailu.

Ilmoittautumiset Karjalaisen verkkosivujen kautta ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä täytetty ilmoittautumislomake seuraaville henkilöille:

Ajokoira-sarja: Hannu Palkovuori, Lieksantie 71, 81220 Jakokoski (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Hirvikoira-sarja: Pertti Harinen, Tiilimiehentie 5, 83100 Liperi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Haukkuva lintukoira -sarja: Esa Naivo, Kalina 15, 81700 Lieksa (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Ulkomailla saavutettujen tulosten kopiot tarvitaan ilmoituksen liitteeksi, jos ne eivät eivät näy Suomen Kennelliiton KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä.

Ilmoita koirasi kilpailuun tästä.

Muokattu 12.2.2020: Osallistumisaikaa on helmikuun loppuun saakka.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi