play

Metallican Lars Ulrich kannusti liperiläistä Marko Kinnusta yrityksen alkutaipaleella: "Satsaa koruihin, se on sinun tulevaisuuden bisneksesi"

– Saapiko tulla viereen, Marko Kinnunen kysäisee. Koruaihioiden kiillotus ja lopullinen kasaaminen on Suvi Kinnusen työtä, Marko on ottanut hoitaakseen pakkaamisen ja postittamisen. – Kaksi kolme päivää menee, että paketti on edes Vantaalla,  hän tuskailee nykypostin menoa.

– Saapiko tulla viereen, Marko Kinnunen kysäisee. Koruaihioiden kiillotus ja lopullinen kasaaminen on Suvi Kinnusen työtä, Marko on ottanut hoitaakseen pakkaamisen ja postittamisen. – Kaksi kolme päivää menee, että paketti on edes Vantaalla, hän tuskailee nykypostin menoa. Kuva: Jarno Artika

Taru Väänänen

Hyvät ideat lähtevät usein liikkeelle pettymyksestä. Kolmisen vuotta sitten Marko Kinnunen, 44, tilasi amerikkalaisesta nettikaupasta kaksi fanikorua. Ei mitä tahansa kympin tusinatavaraa, vaan Metallica-yhtyeen James Hetfieldin käyttämistä kitarankielistä tehdyt rannekorut, 350 dollaria kappale.