Tiistai, 26.5.2020 
Minna, Vilma, Miina
Maakunta TILAAJILLE 

Lappiin muuttaville potkukelkkoja ja kuntosalikortteja – Pohjois-Karjalassa useimmat kunnat lähettävät uusille asukkaille kirjeen, jotkut myös lippuja teatteriin tai uimahalliin

  • Heli Pottonen
  • Kimmo Kirves
Kontiolahdenkin asukasluku pieneni viime vuonna, vaikka yleensä Kontiolahti on kuulunut maakunnan harvoihin kasvaviin kuntiin. Ville ja Reeta Heiskanen sekä 6-vuotias Linus ja 4-vuotias Tuukka muuttivat viime syksynä Joensuusta Lehmoon. Valintaan vaikuttivat sijainti ja palveluiden läheisyys. Kontiolahdenkin asukasluku pieneni viime vuonna, vaikka yleensä Kontiolahti on kuulunut maakunnan harvoihin kasvaviin kuntiin. Ville ja Reeta Heiskanen sekä 6-vuotias Linus ja 4-vuotias Tuukka muuttivat viime syksynä Joensuusta Lehmoon. Valintaan vaikuttivat sijainti ja palveluiden läheisyys.

Kunnat ja kaupungit toivottavat uudet asukkaansa tervetulleiksi erilaisin tavoin.

Kunnat ja kaupungit toivottavat uudet asukkaansa tervetulleiksi erilaisin tavoin. Useimmat lähettävät uusille asukkaille tervetulokirjeen, jossa on tietoa alueen palveluista. Joissakin kunnissa mukaan liitetään ilmaislippuja esimerkiksi uimahalliin tai teatteriin.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tutustu 5e viisi viikkoa
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä