Keskiviikko, 1.4.2020 
Peppi, Raita, Pulmu
Maakunta

Seurakuntien yhteinen keskusteluapu käyntiin – perheneuvonta tarjoaa nopeutetusti kertaluontoista apua parisuhteen ja perheen ongelmiin

  • Arttu Koistinen

Joensuun seurakunnat avasivat yhteisen Keskusteluapu-puhelimen keskiviikkona, Joensuun evankelisluterilainen seurakuntayhtymä tiedottaa.

Keskusteluapu palvelee numerossa 013 2635 444. Palvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18.

– Keskusteluapu täydentää valtakunnallista kirkon palvelevan puhelimen toimintaa, joka on avoinna joka ilta kello 18–24, tiedotteessa kerrotaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Seurakuntayhtymän mukaan palvelu on suunnattu ihmisille, jotka kaipaavat kuuntelijaa.

– Soittajalla on mahdollisuus jakaa arjen kuulumisia, purkaa elämän taakkaa, pyytää esirukousta, kysyä neuvoa, ihmetellä poikkeusolosuhteita tai jutella jostakin muusta, mitä on mielessä. Keskusteluapu-puhelimeen vastaavat Joensuun seurakuntien työntekijät. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tiedotteen mukaan Joensuun perheasiain neuvottelukeskus puolestaan tarjoaa poikkeusolojen vuoksi nopeutettua apua perheen ja parisuhteen äkillisissä ongelmissa.

– Nopeutetussa avussa on kyse kertaluontoisista tunnin puhelinkeskusteluista tilanteissa, joissa perheen tai parisuhteen tilanne on kriisiytynyt. Ajan voi varata soittamalla maanantaista torstaihin kello 9–11 numeroon 050 4308 472.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa