Keskiviikko, 1.4.2020 
Peppi, Raita, Pulmu
Maakunta

Kontiolahden ja Liperin kunnat tarjoavat yhteisesti virtuaalijumppia kotiin – myös Outokumpu aloitti videosarjan

  • Arttu Koistinen
  • Marko Puumalainen
Kuvituskuva Kuvituskuva

Kontiolahden ja Liperin kuntien liikunnanohjaajat ovat yhteistyössä tuottaneet vinkkivideoita kotijumppaan, Kontiolahden kunta tiedottaa.

Videot julkaistaan kuntien Youtube-kanavissa, ja niistä kerrotaan molempien kuntien nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

– Jumppavideoiden tavoitteena on aktivoida kuntalaisia pitämään huolta kunnostaan myös ohjatun toiminnan tauon aikana, kertoo liikunnanohjaaja Hanne Kankkunen Kontiolahdelta tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tiedotteen mukaan jumppavideoiden sisällöt vaihtelevat lapsiperheille suunnatuista jumppaideoista ikäihmisille soveltuvaan tuolijumppaan. Tavoitteena on julkaista kaksi uutta videota viikoittain.

Myös Outokummun kaupunki on aloittanut Outokummun Voimistelu ja Liikunta ry:n kanssa kotijumppavideosarjan, jossa julkaistaan viikoittain noin tunnin mittainen ohjattu liikuntatuokio.

Yhdistyksen kuvaamat videot soveltuvat kaikenikäisille, ja ne ovat katsottavissa kaupungin Facebookissa ja Youtube-kanavalla.

- On kaikkien kannalta ensiarvoisen tärkeää, että kaupunkilaiset liikkuvat, ovat terveitä ja voivat hyvin. Näissä oloissa olennaista on myös se, että erityisesti ikäihmiset pysyvät mahdollisimman paljon kotona. Toivomme, että tämä videosarja tukee osaltaan näiden tavoitteiden toteutumista myönteisessä, hyvässä hengessä, kehitysjohtaja Jukka-Pekka Lätti kertoo.


Liperin kunnan Youtube-kanava löytyy täältä.

Juttua ja otsikkoa muokattu 25.3.2020 kello 13.36: Lisätty tieto Outokummun videosarjasta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa