Tiistai, 2.6.2020 
Venla
Maakunta

Vaateketju Kekäle alkaa yhteistyöhön ravintoloiden kanssa – jokaisesta tilauksesta taukoeväät sairaalan hoitohenkilökunnalle

  • Renne Ohtonen
  • Kimmo Kirves
Joonas Kekäle kertoo, että idea tällaisesta kampanjasta syntyi nopeasti. Joonas Kekäle kertoo, että idea tällaisesta kampanjasta syntyi nopeasti.

Joensuulainen vaateketju Kekäle on pistänyt toimeksi koronakriisin aikana. Ketju tiedotti tiistai-iltana, että se alkaa toimittaa jokaisesta verkkokauppatilauksesta taukoeväät sairaalan hoitohenkilökunnalle.

Kekäle toimii kaikkiaan yhdellätoista paikkakunnalla, ja monelta on löytynyt jo yhteistyöravintola. Joensuussa se on Local Bistro, jonka kanssa Kekäle toteuttaa Pohjois-Karjalan keskussairaalan henkilökunnan taukoeväiden toimituksen.

Tiedotteessa kerrotaan, että kaikista 30.3.–5.4. aikana tehdyistä tilauksista taataan taukoeväät henkilökunnalle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Kevään kampanjamme piti juhlistaa lempivaatteita, mutta tässä ajassa se olisi tuntunut oudolta. Lähdimme miettimään, miten voisimme parhaiten tukea sairaaloiden henkilökuntaa. Samaan aikaan olimme sulkemassa myymälöidemme ovia ja tiesimme, että ravintoloilla on myös vaikeaa. Aika nopeasti syntyi idea, taustoittaa Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle tiedotteessa.

Ensimmäinen erä taukoeväitä toimitetaan sairaaloihin perjantaina 3. huhtikuuta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa