Keskiviikko, 3.3.2021 
Kauko
Maakunta

Paikallinen Radio Rex aloittaa lähetykset perjantaina - "Soitamme päivän hittien ohella myös englanninkielistä uutta ja vanhaa musiikkia, finnhitsejä sekä paljon pyydettyä paikallisten artistien musiikkia"

  • Arttu Koistinen
  • Marko Puumalainen
Karjalaisen omistukseen vuonna 2018 siirtynyt radiokanava palaa sataprosenttisesti maakunnalliseksi toimijaksi. Uuden kanavan lähetykset tehdään kokonaan paikallisesti.

Lähetykset alkavat Liina Mustosen luotsaamalla Rexin Aamulla perjantaina kello 6. Kello 10–11 kuullaan kuuntelijoiden toiveita, ja Rexin Keskipäivässä viihdyttää Johanna Hautasaari.

Alkuiltojen erikoisohjelmat jatkavat toistaiseksi, ja ohjelmakartalle rakennetaan myös lisää sisältöjä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nykyiset lähetystaajuudet säilyvät ennallaan, ja radiota voi kuunnella lisäksi verkossa. Kanava on tosin syytä hakea uudelleen niin sanotun striimausosoitteen vaihduttua.

– Aamulähetykset alkavat arkisin kuudelta, ja Karjalaisen toimitus toimittaa meille uutiset jatkossa myös koti- ja ulkomaan osalta. Viikonloppujen ohjelmistossa muutos ei juurikaan näy, vaan Lauantaitanssit, Kirpputori ja Muista minua -onnittelut pysyvät tutuilla paikoillaan. Myös Esan Tilkkutäkki jatkuu sunnuntaisin. Sunnuntaina kuullaan jatkossa myös paikallisuutisia, radiotoimialan päällikkö Liina Mustonen toteaa.

– Musiikista on kysytty paljon. Jatkossa soitamme päivän hittien ohella myös englanninkielistä uutta ja vanhaa musiikkia, finnhitsejä sekä paljon pyydettyä paikallisten artistien musiikkia.

Kanavan uusi logo on Karjalaisen graafikon Heikki Kotilaisen suunnittelema, ja siinä on nähty muun muassa lähetysmasto säteineen ja R-kirjain.

– Minusta siinä on kunnianosoitus Joensuun ensimmäiselle paikallisradiolle, Radio Jokisen ensimmäisessä logossa laulaneelle hanhelle. Radiolaisten kesken logo on saanut jo lempinimen Tirppa, Liina Mustonen kertoo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi