Tulosta tämä sivu
Maakunta TILAAJILLE 

Lue tai kuuntele: Joensuulainen ilmalaivatehdas Kelluu on herättänyt kiinnostusta ympäri maailmaa – ”Moni on ensin ilmaissut epäilyksensä”

Jouni Lintu (vas.) ja Jiri Jormakka ovat hyväntuulisia miehiä. Kuvassa ilmalaivayrityksen ensimmäinen työpaja, joka sijaitsi outokumpulaisessa navetassa. - Tähän liittyy hauska tarina, sanoo Jormakka ja kertoo lontoolaisten sijoittajien vierailusta, joka päättyi rytinään ja naurunremakkaan. Jouni Lintu (vas.) ja Jiri Jormakka ovat hyväntuulisia miehiä. Kuvassa ilmalaivayrityksen ensimmäinen työpaja, joka sijaitsi outokumpulaisessa navetassa. - Tähän liittyy hauska tarina, sanoo Jormakka ja kertoo lontoolaisten sijoittajien vierailusta, joka päättyi rytinään ja naurunremakkaan.

Äänettömästi ja energiatehokkaasti pitkiä matkoja liikkuvat ilmalaivat kiinnostavat magneetin lailla kansainvälisiä tahoja ja ilmailun asiantuntijoita.

– Kaikki tykkää ilmalaivoista, tuumaa Kelluu Oy:n Jiri Jormakka ja hymyilee leveästi, ehken hivenen ilkikurisesti niin kuin voitonriemuinen pikkupoika.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä

Tilaaja mutta ei tunnuksia?
Salasana unohtunut?