Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Maakunta TILAAJILLE

Kilometrejä korvataan nyt avokätisemmin - suurin osa Pohjois-Karjalan kansanedustajista ajaa nyt matkat Helsinkiin omalla autolla

  • Matti Siippainen
  • Karjalaisen arkisto
Normaaliaikana Jussi Wihonen (vasemmalla) lentää Helsinkiin, mutta nyt hän kulkee omalla autolla. Kuva on otettu viime vaalikampanjan aikana. Myös viime maaliskuussa Joensuun lentoasemalla kuvatut Hanna Huttunen ja Seppo Eskelinen ajavat korona-aikaan Helsinkiin autolla. Merja Mäkisalo-Ropposen kulkutapa on nyt juna. Etätöitä hän sanoo tekevänsä kotonaan kaksi kolme päivää viikossa. Normaaliaikana Jussi Wihonen (vasemmalla) lentää Helsinkiin, mutta nyt hän kulkee omalla autolla. Kuva on otettu viime vaalikampanjan aikana. Myös viime maaliskuussa Joensuun lentoasemalla kuvatut Hanna Huttunen ja Seppo Eskelinen ajavat korona-aikaan Helsinkiin autolla. Merja Mäkisalo-Ropposen kulkutapa on nyt juna. Etätöitä hän sanoo tekevänsä kotonaan kaksi kolme päivää viikossa.

Kolme kansaedustajaa kulkee junalla. Eduskunta sallii etätyön, mutta valiokuntakokousten takia edustajat käyvät Helsingissä viikottain.

Oma henkilöauto on yleisin kulkuväline, jolla Pohjois-Karjalan kansanedustajat ovat tänä keväänä matkustaneet kotoaan työpaikalleen eduskuntaan ja takaisin.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tutustu 5e viisi viikkoa
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä