Tulosta tämä sivu
Maakunta

Poliisilla Itä-Suomessa vuoden vilkkain työvuoro poikkeusoloista huolimatta - tällä viikolla ollut tehtäviä enemmän kuin vuosi sitten samaan aikaan

Kuvituskuva Kuvituskuva

Poikkeusoloista huolimatta nuoret juhlivat koulujen päättymistä lauantai-iltana sankoin joukoin ja työllistivät poliisia.

Itä-Suomen poliisilaitoksella oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä toistaiseksi tämän vuoden vilkkain työvuoro.

Poliisilla oli Itä-Suomen alueella kello 19-07 välisenä aikana yhteensä 285 tehtävää. Valtaosa tehtävistä painottui erilaisiin päihteisiin ja häiriökäyttäytymiseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisin mukaan ihmisiä kokoontui suosituksista huolimatta yllättävänkin paljon julkisille paikoille, kuten puistoihin ja uimarannoille. Joensuussa nuori juhlaväki kokoontui erityisesti Ilosaareen ja Linnunlahden alueille.

Vakavin tapahtuma poliisilaitoksen alueella oli Kuopion Väinölänniemessä tapahtunut puukotus, jota tutkitaan tapon yrityksenä. Poliisi tyhjensi Väinölänniemen uimaranta-alueen sunnuntaina aamuyöstä.

Poliisin tiedotteessa todetaan, että kovin suurta huoltajaliikehdintää ei poliisi havainnut. Poliisi esittää huoltajille toiveen, että jos oma lapsi tai nuori on liikenteessä illalla, tulee vanhempien olla tavoitettavissa puhelimella myös yöaikaan ja vastata tuntemattomiin numeroihin.

- Kokonaisuutena päättynyt viikonloppu ja viikko ovat olleet poliisille kevään vilkkaimmat Itä-Suomessa. Tehtäviä on kertynyt sunnuntaiaamuun mennessä viikolta yli 2000, joka on poikkeusoloista huolimatta selvästi enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Nuorisovalvonnan lisäksi poliisia ovat työllistäneet myös liikenteeseen liittyvät tehtävät, poliisin tiedotteessa todetaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi