Maanantai, 13.7.2020 
Joel, Ilari, Lari
Maakunta

Rantakylän uimahalli avaa ovensa yleisölle maanantaina, Vesikko pysyy kiinni

  • Matti Siippainen
Rantakylän uimahalli avautuu maanantaina 8. kesäkuuta, mutta Vesikko pysyy suljettuna.

Aukioloaikoja on supistettu. Rantakylän uimahalli on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 8.30–16 ja tiistaisin ja torstaisin kello 11.30–19. Lipunmyynti päättyy tuntia ennen sulkemisaikaa.

Aamun ensimmäinen puolitoista tuntia kello 8.30–10 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin on tarkoitettu riskiryhmään kuuluville.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uimahallin saunat ja kuntosali eivät ole nyt käytössä eikä ohjattua ryhmätoimintaa pidetä. Uima-asuja ei toistaiseksi vuokrata.

Urheiluseurat käyttävät hallia vain yleisövuorojen ulkopuolella.

Naisten ja miesten pukuhuoneissa voi kummassakin olla korkeintaan 20 henkilöä yhtä aikaa.

– Uimaan tulija voi siis joutua hetken odottamaan, mikäli sisällä on maksimimäärä yleisövuorolaisia. Toivottavaa on, että omaa vuoroa odotettaisiin mahdollisuuksien mukaan hallin ulkopuolella.

Turvavälien lisäksi uimahallissa kiinnitetään erityistä huomiota hygienian säilyttämiseen.

Uimahallien sarjalippuihin ja kausikortteihin lisätään pandemian takia suljettuna ollut aika. Aika lisätään siitä alkaen, kun asiakas ensimmäisen kerran käyttää palvelua.

Asiakas voi näin ollen itse valita, jatkaako uimahallin käyttöä nyt vai esimerkiksi myöhemmin syksyllä. Lisätietoa osoitteesta http://www.joensuu.fi/rantakylan-uimahalli.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi