Sunnuntai, 5.7.2020 
Unto, Untamo
Maakunta TILAAJILLE 

Joensuulainen Annemari Heinonen on pitänyt lukupäiväkirjaa 11-vuotiaasta lähtien – Hän tietää jo, mikä kirja päättää tuhannen kirjan listauksen

  • Taru Väänänen
  • Marko Puumalainen
Annemari Heinonen rakastaa painotuoreiden sivujen tuoksua, muttei juuri koskaan lue kirjoja uudestaan. Sen vuoksi hän lainaa suurimman osan kirjoistaan. – Täällähän on taas vaikka mitä, hän syttyy kaupunginkirjaston romaanihyllyllä. Kirjaston varastosta löytyi myös ensimmäisen vihkon ensimmäinen kirja, Kirill Bulytsevin Alissa avaruudessa. Annemari Heinonen rakastaa painotuoreiden sivujen tuoksua, muttei juuri koskaan lue kirjoja uudestaan. Sen vuoksi hän lainaa suurimman osan kirjoistaan. – Täällähän on taas vaikka mitä, hän syttyy kaupunginkirjaston romaanihyllyllä. Kirjaston varastosta löytyi myös ensimmäisen vihkon ensimmäinen kirja, Kirill Bulytsevin Alissa avaruudessa.

Lukeminen on Annemari Heinoselle sukeltamista arkielämästä toisiin maailmoihin.

Kirjaston palautusluukku nielaisee Sylvia Plathin omaelämäkerrallisen romaanin The Bell Jar (suom. Lasikellon alla). Kirja numero 987 saa vihkoon merkinnän ja perään arvion "loistava".

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä