Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Maakunta TILAAJILLE 

"Juhlista voimme koronan vuoksi luopua, naimisiin menemisestä emme" – Joensuulaispari vihittiin Akka-Kolilla metallimusiikin tahtiin

  • Petra Mustonen
  • Juha Inkinen
Joni Kärkkäinen ja Sanna Viisainen olivat valmiita menemään tänä kesänä naimisiin tarvittaessa vaikka ilman yhtään vierasta. "Naimisiin pääseminen on kuitenkin se pääasia, kaikki muu on ekstraa. Onneksi ihan tähän ei tarvinnut mennä", Kärkkäinen sanoo. Joni Kärkkäinen ja Sanna Viisainen olivat valmiita menemään tänä kesänä naimisiin tarvittaessa vaikka ilman yhtään vierasta. "Naimisiin pääseminen on kuitenkin se pääasia, kaikki muu on ekstraa. Onneksi ihan tähän ei tarvinnut mennä", Kärkkäinen sanoo.

Koronaepidemia on laittanut monen hääsuunnitelmia uusiksi, mutta naimisiin mennään silti niin maistraatissa kuin kirkossakin.

– Häiden intensiivinen suunnittelu oli aloitettu jo kaksi vuotta sitten. Tarkoituksena oli järjestää isot, kuudenkymmenen vieraan juhlat. Kaikki oli koristeita myöten mietitty, ja sukulaisteni piti tulla ulkomailta. Sitten tuli korona, joensuulainen Sanna Viisainen, 28, kertoo.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä