Maanantai, 18.1.2021 
Laura
Maakunta TILAAJILLE

Pelaaminen väheni rajusti automaateilla - Veikkaus vähentää peliautomaattiensa määrän jo nyt tasolle, jossa sen piti olla vasta 2025

  • Aaro Virolainen
  • Kimmo Kirves
Kun pelikoneet olivat kiinni, joensuulainen Jani Makkonen, 22, huomasi, että rahaa jäi enemmän käyttöön. Nyt hän on aloitellut pelaamista varovaisesti uudestaan. - Kyllähän sitä jo vähän odotti, että koneet avataan, mies kertoo. Jani Makkonen pelaa muutaman kerran viikossa. Kuvaushetkellä Joensuun Pelaamossa hän oli voitolla yli 40 euroa. Kun pelikoneet olivat kiinni, joensuulainen Jani Makkonen, 22, huomasi, että rahaa jäi enemmän käyttöön. Nyt hän on aloitellut pelaamista varovaisesti uudestaan. - Kyllähän sitä jo vähän odotti, että koneet avataan, mies kertoo. Jani Makkonen pelaa muutaman kerran viikossa. Kuvaushetkellä Joensuun Pelaamossa hän oli voitolla yli 40 euroa.

Kauppojen auloissa on koronatauon jälkeen pelattu aiempaa tiukemmin säännöin.

Moni paljon kolikkopelejä pelannut näyttää jatkavan pelitaukoaan, vaikka pelikoneita on avattu. Näin voi päätellä siitä, miten paljon Veikkauksen peliautomaattien tuotot ovat vähentyneet koronatauon jälkeen.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä