Keskiviikko, 30.9.2020 
Siru, Sirja, Sorja
Maakunta

Poliisi pyytää havaintoja: Kaksi polkupyörää, kannettava tietokone ja sähköporakone - muun muassa nämä esineet on viety Kiteellä vapaa-ajan asunnosta ja sen varastosta

  • Tuuli Rantasalo

Kiteen Rantaraitilla sijaitsevaan vapaa-ajan asuntoon ja varastoon sunnuntain 2. elokuuta ja torstain 6. elokuuta välisenä aikana, poliisi tiedottaa.

Varastosta on anastettu kaksi polkupyörää, Husqvarna 460 -moottorisaha, Stihl-raivaussaha, Makita- ja Bosch-sähköporakoneet, uistinlaatikko sekä Fiskars-merkkiset vesuri, puutarhasakset ja oksasakset. Polkupyörät olivat Nishiki 601 -hybridipyörä ja hiilikuiturunkoinen Canyon-maantiepyörä.

Asunnota oli viety Toshiba-merkkinen kannettava tietokone, Electrolux-varsi-imuri, koriste-esineitä ja alkoholijuomia. Lisäksi piha-aluetta kuvannut Uovision Glory 4G -riistakamera oli anastettu, todennäköisesti teon peittämiseksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Havainnoista voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 maanantaista perjantaihin kello 8 ja 16.15 välisenä aikana.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi