Torstai, 1.10.2020 
Raine, Rainer, Rauno
Maakunta

Koiraa ulkoiluttanutta naista pahoinpideltiin rajusti Joensuun Kanervalassa - poliisi pyytää havaintoja

  • Aaro Virolainen
  • Marko Puumalainen

Mies hyökkäsi koiraa ulkoiluttaneen naisen kimppuun ja kohdisti häneen voimakasta väkivaltaa Joensuun Kanervalassa lauantaina, kertoo poliisi.

Poliisin mukaan naista vastaan kävellyt mies löi uhriaan useita kertoja lyömäaseella, joka ei ollut teräase.

Epäilty törkeä pahoinpitely tapahtui metsäisellä alueella Kuopiontien ja Vanamokadun välissä kulkevalla kevyenliikenteen väylällä. Hälytys tehtiin kello 18.25.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vanamokadun ja Kuopiontien välissä kulkee useita ulkoilureittejä etelä-pohjoissuunnassa. Poliisi ei tässä vaiheessa yksilöi tekopaikkaa tarkemmin, vaan toivoo havaintoja koko alueelta.

Epäilty on poliisin mukaan nuori, 20-30-vuotias mies ja normaalivartaloinen. Hänellä oli yllään musta lippalakki ja tumma huppari. Hyökkäyshetkellä hän oli liikkeellä jalan.

Poliisi toivoo havaintoja mahdollisesta tekijästä, hänen liikkeistään sekä itse pahoinpitelystä. Lisäksi poliisi toivoo yhteydenottoja Kanervalan asukkailta, joiden pihassa on valvontakamera.

Poliisi ei ota kantaa siihen, edelsikö hyökkäystä jonkinlainen sananvaihto vai tapahtuiko kaikki täysin yllättäen. "Suomalaisen oloiseksi" kuvailtu epäilty poistui hyökkäyksen jälkeen metsän kautta Kuopiontien tai Kajaanintien suuntaan.

Uhri oli aikuinen, ja hänessä oli merkkejä voimakkaasta väkivallasta. Poliisin mukaan sivulliset auttoivat naista hyökkäyksen jälkeen.

Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai rikostutkijalle numeroon 029 545 6318.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi