Keskiviikko, 30.9.2020 
Siru, Sirja, Sorja
Maakunta

Poliisi julkaisi lisää tietoja Kanervalan epäillystä pahoinpitelijästä, uhri oli tuntematon koiranulkoiluttaja - katso kaikki tuntomerkit

  • Jani Leinonen

Poliisi tiedotti tiistaina iltapäivällä lisää tuntomerkkejä Kanervalassa koiraa ulkoiluttaneen naisen kimppuun hyökänneestä pahoinpitelijästä. Poliisi sai tiedon kevyen liikenteen väylällä tapahtuneesta pahoinpitelystä viime lauantaina kello 18.25. Nainen valikoitui poliisin mukaan uhriksi sattumanvaraisesti.

Lisää aiheesta: Poliisi Kanervalan törkeästä pahoinpitelystä: Uhri valikoitui täysin sattumanvaraisesti, epäilty ei ole vielä poliisin tiedossa

Poliisi on ollut tänään yhteydessä rikoksen uhriin ja tiedustellut, ovatko hänen muistikuvansa tarkentuneet tuntomerkkien osalta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tekijää kuvaillaan poliisin uusimmassa tiedotteessa seuraavasti:

"Asianomistajan kuvauksen perusteella rikoksesta epäilty oli iältään nuori, arviolta noin 20-30-vuotias. Hän oli arviolta noin 170-180 senttimetriä pitkä. Miehen ruumiinrakenne oli normaali. Hänen yllään olleet vaatteet olivat väljät, joten tarkkaa ruumiinrakennetta on hankala kuvailla.

Miehen ihonvöri oli vaalea, ja hän oli asianomistajan mukaan ”suomalaisen oloinen” mies. Hänen hiuksiaan ei näkynyt kunnolla, koska hänellä oli lippalakki päässään. Asianomistajan mukaan mies vaikutti ristiveriseltä eli hän ei ollut vaaleahiuksinen. Lippalakin alta ei näkynyt pitkiä hiuksia.

Miehellä ei ollut silmälaseja tai aurinkolaseja. Miehen päässä ollut lippis oli tumma, kuvioinnista ei ole varmuutta. Miehen yllä ollut collegemainen pusakka tai huppari oli tumma, ehkä sinertävä, jossa saattoi olla punaista hupunreunusta tai vastaavaa.

Asianomistajalle ei jäänyt mieleen mitään miehen yllä olleista housuista tai kengistä. Asianomistaja kuvaili rikoksesta epäillyn kävelytyyliä ”rempseäksi tai reteäksi”."

Poliisi pyytää edelleen kaikkia havaintoja tuntomerkkeihin sopivasta tekijästä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse rikostutkijalle numeroon 029 545 6318 tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Rikoksesta epäilty henkilö on kateissa, joten poliisi kehottaa Kanervalan alueella liikkuvia ulkoilijoita ihmisiä valppauteen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi