Torstai, 1.10.2020 
Raine, Rainer, Rauno
Maakunta

Kolmikymppinen mies yritettiin tappaa rivitalon pihassa Nurmeksessa - poliisi pyytää vihjeitä kahdesta autosta, joista toinen on samassa yhteydessä palanut kaksipaikkainen urheiluauto

  • Jani Leinonen

Poliisi sai keskiviikkona noin kello 20.15 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Nurmeksen taajaman alueelta. Ilmoituksen mukaan mieshenkilöä on lyöty teräaseella rivitalon pihassa.

Paikalle meni poliisin ja ensihoidon yksiköitä. Yksiköt totesivat tapahtumapaikalla, että rivitalon pihassa oleva henkilöauto on tulessa.

Tapahtumapaikkatutkinnassa ilmeni, että noin 30-vuotiasta paikkakuntalaista miestä oli lyöty teräaseella useita kertoja vartaloon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Paikalla olleet sivulliset olivat ottaneet teosta epäillyn noin 50-vuotiaan joensuulaismiehen kiinni tapahtumapaikalla, tiedottaa rikoskomisario Simo Hämäläinen.

Poliisi tutkii teräaseella tapahtunutta lyömistä tapon yrityksenä ja auton tulipaloa tuhotyönä. Tapon yrityksen uhri on toimitettu sairaalahoitoon.

Poliisi pyytää alueelta tapahtumaan liittyviä havaintoja ja vihjeitä.

Juuri ennen tapahtumia hopeanvärinen Nissan 350Z ja sininen Mitsubishi Carisma henkilöauto ovat ajaneet Nurmeksen taajamassa olevaa Kyrönrannankatua pitkin peräkkäin.

- Näiden autojen liikkeillä voi olla merkitystä tapausten selvittämisessä. Kyseinen Nissan 350Z on tapahtumassa palanut henkilöauto, Hämäläinen kertoo.

Nissan 350Z on 2000-luvun alkupuolella valmistettu kaksipaikkainen ja takavetoinen urheiluauto, joka erottuu merkittävästi normaaleista henkilöautoista.

Poliisi pyytää havainnot ja vihjeet tapahtumasta puhelimitse numeroon 0295 415 455 tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muokattu kello 10.30: Lisätty tietoa Nissan 350Z-automallista.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi