Tiistai, 29.9.2020 
Mika, Mikko, Miika
Maakunta

Murtosesonki alkoi – poliisi pyytää havaintoja useisiin maakunnassa viikonloppuna tapahtuneisiin murtoihin

  • Anni Rodriguez
Murtosesonki on alkanut pimenevien iltojen myötä. Poliisi tiedotti maanantaiaamuna yhteensä neljästä viikonlopun aikana tapahtuneesta murrosta, joihin liittyen kaivataan havaintoja.

Liperin Korpivaarassa Pöytälahdentiellä oli murtauduttu kesämökkiin ja mökin ulkorakennuksiin. Murto oli tapahtunut perjantain kello 15:n ja sunnuntain kello 13:n välisenä aikana.

Kesämökistä oli viety pelikonsoli, metsästystakki ja Meidl-merkkinen mustat nahkaiset varsikengät kokoa 42,5.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kontiolahden Lehmossa puolestaan oli murtauduttu kaivinkoneeseen. Kaivinkone sijaitsi Valimontiellä. Murto oli poliisin mukaan tapahtunut sunnuntaina iltapäivällä kello 16.30:n aikaan.

Kesälahdella puolestaan oli murtauduttu kahvilaan lauantain ja sunnuntaina kello 13:n välisenä aikana. Kahvilasta oli varastettu kassalipas, jossa oli ollut vähäinen määrä kolikoita. Kahvilan kanssa samassa pihapiirissä olevaan kiinteistöön oli poliisin mukaan myös yritetty murtautua. Siinä ei kuitenkaan ollut onnistuttu.

Kiteen Pajarinniemessä oli murtauduttu puolestaan matkailukeskukseen lauantain kello 18:n ja sunnuntain kello 8.30:n välisenä aikana. Ravintolan kassakoneesta oli varastettu kassalipas, jossa oli ollut vähäinen määrä kolikoita. Kassalipas löytyi myöhemmin lähistöltä maastosta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisia havaintoja tapahtumiin liittyen. Ne voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai virka-aikana 0295 415 320.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi