Tiistai, 20.10.2020 
Kasperi, Kauno
Maakunta

Radio Rexillä alkaa uusi paikallispolitiikan erikoisohjelma - ensimmäisen osan aiheena kulttuuri

Keskustelemassa ja tentattavana on koko Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto; Juha Mustonen (kesk.), Matti Ketonen (kok.) ja kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.) Keskustelemassa ja tentattavana on koko Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto; Juha Mustonen (kesk.), Matti Ketonen (kok.) ja kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.)

Radio Rex, Karjalainen ja Joensuun kaupunki tekevät tänään kello 18 todennäköisesti suomalaista paikallisradiohistoriaa.

Pöydän päässä on Radio Rexin uusi paikallispolitiikan erikoisohjelma.

Keskustelemassa ja tentattavana on koko Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto; Juha Mustonen (kesk.), kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.) ja Matti Ketonen (kok.). Puheenvuoroja jakavat ja kiperiäkin kysymyksiä esittävät Karjalaisen toimittajat Heikki Arppi ja Olli Sorjonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kantavana teemana on kulttuuri ja hyvinvointi Joensuussa, mutta keskustelu livahtaa herkästi myös terveysliikuntaan tai vaikkapa Vesikon tulevaisuuteen.

Kun mukana on hallituspuolueen kansanedustaja, kysytään myös kulttuurijärjestöjen tulevista valtionavuista ja Veikkauksen roolista. Eikä keskustelua Carelicumin ja Ystävyydenpuistonkaan osalta voitu välttyä.

Tunnin mittainen lähetys kuullaan keskiviikkona 16.9. Radio Rexissä kello 18–19 ja tämän jälkeen torstaista alkaen verkossa. Tuottajana on Liina Mustonen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi