Torstai, 21.1.2021 
Oona, Netta, Aune
Maakunta

Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto vieraili Pöydän päässä -podcastissa keskustelemassa kulttuurista ja hyvinvoinnista - kuuntele koko lähetys

  • Jani Leinonen
  • Olli Sorjonen
Juha Mustonen, Matti Ketonen ja Merja Mäkisalo-Ropponen keskustelevat ohjelmasssa kulttuurista ja hyvinvoinnista. Juha Mustonen, Matti Ketonen ja Merja Mäkisalo-Ropponen keskustelevat ohjelmasssa kulttuurista ja hyvinvoinnista.

Radio Rexin uusi paikallispolitiikan erikoisohjelma Pöydän päässä on nyt vapaasti kaikkien kuunneltavissa verkossa. Ohjelman ensiesitys oli Radio Rexillä keskiviikkoiltana kello 18.

Keskustelemassa ja tentattavana on koko Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto eli Juha Mustonen (kesk.), Merja Mäkisalo-Ropponen (sd.) ja Matti Ketonen (kok.). Puheenvuoroja jakavat ja kiperiäkin kysymyksiä esittävät Karjalaisen toimittajat Heikki Arppi ja Olli Sorjonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kantavana teemana on kulttuuri ja hyvinvointi Joensuussa, mutta keskustelu livahtaa herkästi myös terveysliikuntaan tai vaikkapa Vesikon tulevaisuuteen.

Kun mukana on hallituspuolueen kansanedustaja, kysytään myös kulttuurijärjestöjen tulevista valtionavuista ja Veikkauksen roolista. Eikä keskustelua Carelicumin ja Ystävyydenpuistonkaan osalta voitu välttyä.

Erikoisohjelman tuottaja on Liina Mustonen ja ääniteknikkona on Teemu Korpinurmi.

Radio Rexiä pääset kuuntelemaan klikkaamalla tästä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi