Perjantai, 23.10.2020 
Severi
Maakunta

THL: Joensuussa varmistunut 47 koronatartuntaa ja koko maakunnassa 106 epidemian aikana

  • Aaro Virolainen
  • Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Kuvituskuva. Kuvituskuva.

Koronan leviäminen näyttää hidastuneen Pohjois-Karjalassa kuluvalla viikolla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ilmoittamien tartuntalukujen perusteella.

Torstaina THL kertoi, että Siun soten sairaanhoitopiirissä on varmistunut 106 koronatartuntaa koko epidemian aikana, kun se viikon alkaessa maanantaina kertoi 99 tartunnasta.

Raportoiduista seitsemästä uudesta tartunnasta viisi on THL:n mukaan varmistunut tällä viikolla. Yhden tartunnan THL lisäsi viime viikon lukuihin tiistaina ja niin ikään yhden torstaina, kun tiedot täsmentyivät.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viime viikolle on THL:n kirjanpidossa merkitty nyt 18 varmistettua tartuntaa maakunnassa. Viikkoa aiemmin loka-syyskuun vaihteessa tartuntoja todettiin 22 ja sitä edeltäneellä viikolla 27.

Joensuussa on THL:n tietojen mukaan varmistunut 47 koronatartuntaa, kun se viikon alkaessa kertoi 42 tartunnasta Joensuussa koko epidemian aikana.

THL:n kirjanpidossa Lieksassa on varmistettu 31 tartuntaa ja Liperissä yhdeksän. Niiden tartuntaluvut ovat pysyneet ennallaan kuluvan viikon ajan. THL:n ilmoittamien tietojen perusteella maakunnan yhdeksässä muussa kunnassa olisi havaittu yhteensä 19 tartuntaa.

THL:n tartuntatautirekisterin näet tästä linkistä. Pohjois-Karjalan kuntakohtaiset tiedot avautuvat raportoiduilta osin, kun painat kohtaa "Pohjois-Karjalan SHP" sivun vasemmassa laidassa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi