Tulosta tämä sivu
Maakunta

Lieksassa koronatilanne jatkuu rauhallisena – viimeisestä todetusta tartunnasta jo lähes kolme viikkoa

Lieksan koronatilanne on jatkunut edelleen rauhallisena, kaupunki tiedottaa. Edellisestä ilmenneestä koronavirustartunnasta on jo lähes kolme viikkoa.

Tilanteen rauhoittuminen Lieksassa näkyy myös otettujen koronanäytteiden määrässä, joka on laskenut kaupungissa selvästi.

Vaikka tilanne on Lieksassa rauhoittunut, on virukselta suojautuminen edelleen hyvin tärkeää. Sosiaali- ja terveyspalveluissa kasvomaskien käyttöä jatketaan kuten tähänkin saakka. Lieksan kaupungin valmiusryhmä kehottaakin kaikkia lieksalaisia edelleen koronaohjeiden noudattamiseen, jotta koronaviruksen leviämisen mahdollisuudet pysyvät mahdollisimman vähäisinä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Tilanne saadaan pidettyä rauhallisena myös jatkossa, kun jaksetaan noudattaa hienosti omaksuttuja toimintatapoja. Turvavälit, hyvä hygienia, Koronavilkku-sovellus puhelimissa sekä kasvomaskien käyttö niissä tilanteissa, kun turvavälien pitäminen ei ole varmaa, on edelleen syytä muistaa julkisilla paikoilla liikuttaessa, toteaa kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen valmiusryhmän puolesta.

Valmiusryhmä jatkaa tilanteen seuraamista, mutta harventaa tässä vaiheessa säännölliset kokoontumiset kahden viikon välein järjestettäviksi. Tilanteen mahdollisesti muuttuessa valmiusryhmä kokoontuu jo aiemmin ja asiasta tiedotetaan tarvittaessa.

Seuraava valmiusryhmän kokoontuminen on viimeistään 11.11..

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi