Torstai, 3.12.2020 
Meri, Vellamo
Maakunta

Näköislehti ilmestyy myös pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina – Mukana kiinnostavia henkilöhaastatteluja, Suomi-rockin historiaa ja valoa syksyn pimeyteen

  • Karjalainen

Pyhäinpäivän jälkeinen näköislehti ilmestyy Karjalaisen verkossa ja sovelluksessa huomenna sunnuntaina 1. marraskuuta. Tässä muutama makupala sunnuntain tarjonnasta. Näköislehteä pääsee lukemaan Karjalaisen mobiilisovelluksessa sekä Karjalaisen verkkosivuilla kohdasta "Lue näköislehteä"

1. Tositv-sarjasta tuttu pappi Kari Kanala kannattaa naispappeutta ja samaa sukupuolta olevien parien vihkimistä. Kanalan mielestä naispappeus on parasta, mitä kirkossa on hänen elinaikanaan tapahtunut.

EU9940Karjalainen20201028 Kari Kanala miettii henkilöhaastattelussa kirkon tulevaisuutta. Kuva: Juha Peurala

Mainos alkaa
Mainos päättyy

{desktop} {/desktop}
{!desktop} {/desktop}

2. Burgerimies Akseli Herlevi kuuluu korona-ajan menestyjiin. Hampurilainen maistuu kotiruokiin kyllästyneille etätyöläisille, joten Herlevi on pystynyt laajentamaan ruokaketjuaan.

Burgerimies-Herlevi-kuvauksissa-MTVKarjalainen20201028 Burgerimiehen ensimmäinen matka suuntautui Amerikkaan. Se oli suositumpi kuin Euroopassa tehty tuotantokausi. Kuva: MTV

3. Ismo Alanko täyttää pian 60 vuotta. Kotikaupungissaan Joensuussa hän oli julkkis jo teini-iässä. Millaisen kuvan "orjapiiskuri" Alanko antaa itsestään varhaisissa haastatteluissa?

ismo-uusKarjalainen20201028 19-vuotias Ismo Alanko vuonna 1980. Kuva: Leena Frondelius

4. Millainen on kynttiläihminen? Sen tietää Riia Laitinen, joka itse on kynttiläntekijä jo toisessa polvessa. Hänen elämässään kynttilät eivät kuulu vain juhlaan.

DSC2889Karjalainen20201028 Riia Laitiselle kynttilöistä tuli ammatti. Kuva: Kai Skyttä

5. Metallinpaljastus on vähän kuin aarteenetsintää. Harva tekee suurlöytöjä, mutta Matti Heikkonen teki huikean muinaislöydön aivan toimittajan silmien edessä.

Metallinpaljastus023Karjalainen20201028

Karjalaisen ilmaisen mobiilisovelluksen saa ladattua puhelimeen AppStoresta tai Play-kaupasta hakusanalla karjalainen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi