Tiistai, 13.4.2021 
Tellervo
Maakunta

Juuassa varastettiin Pappa-Tunturi, alkuviikosta eri puolilla Pohjois-Karjalaa tehtiin ilkivaltaa - poliisi kaipaa havaintoja tapauksista

  • Heidi Kuosmanen

Juuassa Paljakantiellä anastettiin ulkorakennuksessa ollut Tunturi-merkkinen mopo heinäkuun 4. päivän jälkeen. Mopo on punainen ja malliltaan niin sanottu Pappa-Tunturi.

Mopon rekisteritunnus on RC-402.

Mopo on edelleen kateissa. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 virka-aikana kello 8-16.15.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lisäksi alkuviikosta eri puolilla Pohjois-Karjalaa on tehty ilkivaltaa.

Nurmeksessa kerrostalon pysäköintipaikalla osoitteessa Pielisenkatu 8 oli puhkaistu kahdesta henkilöautosta renkaita tiistai-illan ja keskiviikkoaamupäivän välisenä aikana.

Maanantaina kello 21 aikoihin poltettiin Liperissä Matkalammentien varrella ollut jätesäiliö. Tilavuudeltaan 240 litran kokoinen säiliö paloi täysin.

Liperissä Huutorannantiellä räjäytettiin postilaatikko ilotulitusraketeilla tiistai-iltana noin kello 22 aikaan.

Lentoasemantiellä vaurioitettiin kahta postilaatikkoa posteineen jouluaattona.

Joensuun Onttolassa Saarelantiellä sijainnutta postilaatikkoa oli vaurioitettu ilotulitusraketilla maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Lieksassa Kainuuntiellä poltettiin roskakatoksessa pahvilaatikko tiistaina heti puolen yön jälkeen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan edellä mainittuihin vahingontekoihin liittyvistä havainnoista sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 virka-aikana kello 8-16.15.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi