Tiistai, 26.1.2021 
Joonatan
Maakunta

Karita Hentunen siirtyy Radio Rexin johtoon – "Olen palaamassa takaisin todella hyvin mielin"

  • Anna Sievälä
  • Marko Puumalainen
Karita Hentunen aloittaa Karjalaisen radion ja suorien lähetysten vastaavana tuottajana 8. helmikuuta. Karita Hentunen aloittaa Karjalaisen radion ja suorien lähetysten vastaavana tuottajana 8. helmikuuta.
Karita Hentunen, 48, aloittaa Radio Rexin johdossa helmikuussa. Hentunen tulee vastaamaan tehtävässään myös sanomalehti Karjalaisen verkon suorista lähetyksistä.

Nykyisin Yle Joensuun päivätuottajana työskentelevä Hentunen on kutsuttu Karjalaisen radion ja suorien lähetysten vastaavaksi tuottajaksi 8. helmikuuta alkaen.

– Tehtäväkenttä on aika laaja, mutta uskon, että minulla on siihen paljon annettavaa. Tiedän, että Karjalaisessa on paljon potentiaalia, ja olen palaamassa takaisin todella hyvin mielin, Hentunen kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hentunen on työskennellyt Ylellä neljä vuotta. Sitä ennen hän ehti työskennellä useiden vuosien ajan eri tehtävissä sanomalehti Karjalaisessa, K5-kanavalla ja Karjalan Heilissä.

Vuodet Ylellä ovat Hentusen mukaan antaneet hänelle paljon osaamista sähköisestä mediasta. Hän pitääkin vastuuta Karjalaisen suorista lähetyksistä erityisen tärkeänä tulevassa tehtävässään.

Media-alalla Hentunen on nähnyt digipuolen korostumisen ja kasvaneen tärkeyden.

– Näen, että myös journalismin laatu korostuu. Se mitä tehdään, tehdään laadulla. Sillä pystytään erottumaan jatkossakin, Hentunen arvioi.

Nykyisin Karjalaisen radiotoimialan päällikkönä toimiva Liina Mustonen jatkaa Radio Rexillä juontajana ja vastaa lisäksi tulevaisuudessa muun muassa radion musiikista ja järjestelmistä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi