Tiistai, 9.3.2021 
Auvo
Maakunta TILAAJILLE

Kasvomaskeissa kukkii luovuus - "Sitä on mennyt ihan julkkiksillekin Etelä-Suomeen", kertoo karjalanpiirakkamaskin keksijä Raili Tikka

  • Heli Pottonen
  • Jarno Artika
- Näin tämän tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa ja laitoin tilaukseen. Olen ihan tyytyväinen. Tämä pysyy mielestäni paremmin naamallani kuin kertakäyttömaski, joensuulainen Atte Kajava, 29, kertoo.Hänelle maskin ulkonäköä tärkeämpää onkin sen muoto ja hyvä istuvuus. Kajavalla oli mukanaan myös Jokereiden fanikaupasta ostettu kangasmaski.- Huomasin, että myös Ilosaarirockilla on hauskannäköisiä maskeja. - Näin tämän tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa ja laitoin tilaukseen. Olen ihan tyytyväinen. Tämä pysyy mielestäni paremmin naamallani kuin kertakäyttömaski, joensuulainen Atte Kajava, 29, kertoo.Hänelle maskin ulkonäköä tärkeämpää onkin sen muoto ja hyvä istuvuus. Kajavalla oli mukanaan myös Jokereiden fanikaupasta ostettu kangasmaski.- Huomasin, että myös Ilosaarirockilla on hauskannäköisiä maskeja.

Kasvomaskeissa riittää nyt valinnanvaraa. Halutessaan niillä voi viestiä vaikka harrastuksestaan tai musiikkimaustaan

Kasvomaskit tulivat rytinällä katukuvaan, ja vaikka syy niiden käytölle onkin ikävä, on niiden hyvätkin puolet huomattu. Lähes jokaisella yrityksellä ja yhteisöllä tuntuu olevan omalla logolla painatetut kangasmaskit.

Haluatko lukea koko artikkelin?Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä