Maanantai, 8.3.2021 
Vilppu
Maakunta

Joensuusta kadonneen 27-vuotiaan Heikki Kotilaisen tiedetään liikkuneen paljon kävellen Noljakan ja Karsikon välillä - poliisi kaipaa yhä havaintoja kuvan miehestä

  • Jani Leinonen
Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175-180 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan vankkarakenteinen, poliisi kuvailee kadonnutta. Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175-180 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan vankkarakenteinen, poliisi kuvailee kadonnutta.

Viime viikolla Joensuussa kadonneeksi ilmoitettu Heikki Kotilainen on edelleen kateissa, tiedotti poliisi maanantaina iltapäivällä. Poliisi ei ole saanut vihjeitä tai havaintoja, jotka olisivat merkittävästi edesauttaneet Kotilaisen löytämisessä. 27-vuotias Kotilainen ilmoitettiin kadonneeksi viime keskiviikkona.

Kotilainen katosi kaverinsa asunnolta Noljakasta Väinöläntieltä perjantain 15. ja lauantain 16. tammikuuta välisenä yönä. Kotilainen oli ilmoittanut jäävänsä kaverinsa luokse yöksi, mutta aamulla kaveri huomasi Kotilaisen poistuneen yön aikana asunnosta.

Kotilaisella on asunto Erkinpellontiellä noin kahdensadan metrin päässä katoamisasunnosta. Poliisin mukaan hän ei juuri majaillut kyseisessä osoitteessa Erkinpellontiellä vaan asui vakituisesti Karsikossa. Kotilainen liikkui aktiivisesti kävellen Noljakan ja Karsikon väillä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Alkoholilla ei poliisin tiedon mukaan ole osuutta Kotilaisen katoamisessa. Katoamisyönä Joensuussa oli kylmä yö, sillä pakkasta oli 25 astetta.

Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175-180 senttimetriä pitkä, vartaloltaan vankkarakenteinen ja hänellä on tiettävästi ollut katoamishetkellä yllään musta harmaareunainen pipo, harmaat collegehousut, raidalliset Adidas-lenkkarit sekä selässään ruskea kangasreppu. Lisäksi Kotilaisella oli yllään musta hupullinen puolitakki, jossa vetoketju.

Alla poliisin julkaisema tuore kuva Kotilaisesta. Kaikki Kotilaisen katoamiseen mahdollisesti liittyvät havainnot tai vihjeet voi ilmoittaa poliisin päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Heikki-Kotilainen-kuva

Tilaa Digi-Karjalainen viideksi viikoksi 7,90