Lauantai, 28.3.2020 
Armas
Maakunta

Eput tulee Vaskiviikolle

  • Karjalainen
Kaikkien aikojen yksi Suomen suosituimmista rokkibändeistä Eppu Normaali esiintyy ensi kesänä Vaskiareenassa Lieksassa. Eput on kiinnitetty Vaskiareenafestivaalin pääesiintyjäksi. Suosikkiyhtye ilmestyy lauteille festivaalin viimeisenä päivänä, maanantaina 29. heinäkuuta.

Eppu Normaali on ensi kesänä tavallista enemmän tien päällä ja yleisön edessä. Harvakseltaan esiintyvä bändi on kuitenkin jättänyt tulevallekin suvelle ihan tarpeeksi vapaata.

-  Pitäähän sitä nyt Suomen kesää päästä viettämään perinteiseen tyyliin, eli tekemättä mitään. Meillä on kesäksi 13 keikkaa sovittuna. Yksi tai kaksi saattaa vielä tulla lisää. Ei se niin kovin tiheä se meidän ensi kesän keikkatahtimme ole, toteaa Eppujen kitaristi Juha Torvinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lieksan Vaskiviikolle ulottuva keikka noudattaa oikeastaan tyypillistä Eppu Normaalin ensi kesän linjaa. Yksikään keikoista ei suuntaudu niin sanotuille perinteisille ja isoille rockfestivaaleille.

-  Me olemme viime vuosina olleet sillä tavalla aktiivisia, että olemme jonkin verran tehneet keikkoja. Ne ovat yleensä suuntautuneet isoille rockfestivaaleille, kuten nyt viime kesänäkin. Perättäisinä vuosina emme käy samoilla festivaaleilla, ja naurattihan se vähän meitä itseämmekin, kun tästä kesästä tulee enemmän tämmöinen maaseutukierros, Juha Torvinen kertoo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa