Torstai, 15.4.2021 
Linda, Tuomi
Maakunta TILAAJILLE 

Entinen hiihdon vihaaja, näyttelijä Minttu Mustakallio, 47, ihastui Pohjois-Karjalan latuihin ja metsiin: "Ei tarvitse olla tunturia, lumi ja hiljaisuus riittävät"

  • Liisa Yli-Ketola
  • Kuvat: Kimmo Kirves
Tästä loma alkaa - näyttelijä Minttu Mustakalliosta on tullut hiihdon rakastaja. Hänelle lumi ja hiljaisuus ovat niitä asioita, jotka tekevät  talvilomasta oikean loman. Turistien tungeksimista ympärillä hän ei kaipaa. Tästä loma alkaa - näyttelijä Minttu Mustakalliosta on tullut hiihdon rakastaja. Hänelle lumi ja hiljaisuus ovat niitä asioita, jotka tekevät talvilomasta oikean loman. Turistien tungeksimista ympärillä hän ei kaipaa.

Majatalosta majataloon -hiihtovaellus täyttää 20 vuotta. Loppuunmyydyt hiihtopaketit todistavat, että Pohjois-Karjalan luonto ja palvelut houkuttavat kauempaakin.

Helsinkiläinen näyttelijä Minttu Mustakallio, 47, kiskoo monoja jalkaansa ja juttelee elokuvista tutulla äänellään. Hän on löytänyt houkuttelevien nettisivujen ansiosta nurmeslaisen Äksyt Ämmät -yrityksen ja heidän hankien keskellä seisovan keltaisen Pihlajapuu-majatalonsa.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä