Torstai, 15.4.2021 
Linda, Tuomi
Maakunta

Poliisi kertoi lisätietoja Kontiolahden aamupäivän onnettomuudesta: pakettiauto väisti stop-merkin takaa tullutta henkilöautoa, matkustaja loukkaantui – kahden autoilijan havaintoja kaivataan

  • Renne Ohtonen

Karjalainen uutisoi aiemmin päivällä Kontioniementiellä tapahtuneesta pakettiauton ulosajosta. Poliisi kertoi kello 17:n aikaan yksityiskohtia tapahtumista ja kaipaa tilanteessa olleita autoilijoita ilmoittautumaan asian selvittämistä varten.

Poliisin mukaan tarkemmassa tutkinnassa on selvinnyt, että pakettiauto oli väistänyt Asemantieltä stop-merkin takaa yllättäen tullutta henkilöautoa. Pakettiauton kuljettaja menetti tilanteessa auton hallinnan ja ajoi rajusti ulos tieltä.

Poliisi kertoo, että pakettiauton matkustaja oli loukkaantunut mutta kuljettaja ei ainakaan päällisin puolin tarkasteltuna. Molemmat toimitettiin ensiapuun tarkempiin tutkimuksiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kahdelta onnettomuuspaikalla olleelta autoilijalta kaivataan lisätietoja tapahtuneesta.

– Poliisi pyytää Asemantieltä risteyksen yli Napakympintielle ajaneen vihreän henkilöauton kuljettajaa ja tämän takana ajanutta mustan auton kuljettajaa ilmoittautumaan asian selvittämistä varten, poliisi täsmentää.

Yhteydenottoa pyydetään poliisipäivystykseen numeroon 029 5415320 tai virka-ajan ulkopuolella vihjepuhelimeen 0295 415 232.

Aiempi uutinen aiheesta: Ulosajo Kontiolahdella: Pakettiauto pyörähti katon kautta ympäri ja päätyi kevyen liikenteen väylälle (tilaajille)

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi