play

Pohjois-Karjalassa nuorten yrittäjyyshenki kasvaa – yrittäjä Ville-Veikko Keronen, 17: "Suunnitelmissa on jo oma osakeyhtiö"

JV-Rakennuspalvelut ny:n nuoret yrittäjät Ville-Veikko Keronen (vas.) ja Jere Tahvanainen suunnittelevat perustavansa osakeyhtiön valmistuttuaan ammattikoulusta. Heidän yrityksensä tekee pieniä rakennus- ja remonttitöitä. Kuvassa rakenteilla ovat aitaelementit.

JV-Rakennuspalvelut ny:n nuoret yrittäjät Ville-Veikko Keronen (vas.) ja Jere Tahvanainen suunnittelevat perustavansa osakeyhtiön valmistuttuaan ammattikoulusta. Heidän yrityksensä tekee pieniä rakennus- ja remonttitöitä. Kuvassa rakenteilla ovat aitaelementit. Kuva: Kuvat: Marko Puumalainen ja Niko Jouhkimainen

Emilia Saukkonen

Jere Tahvanainen, 18, ja Ville-Veikko Keronen, 17, tekevät monipuolisesti rakennusalan töitä pienrakennuksista remontteihin. Riveriassa rakennusalan perustutkinnosta pian valmistuvat joensuulaiset ovat toimineet Nuori yrittäjyys -yrittäjinä (NY) nyt kahden kuukauden ajan JV-Rakennuspalvelut ny -yrityksellään.